Notícies

La Fundació puntCAT, sempre amb la Catosfera

De totes les edicions que s'han realitzat de la Catosfera, hi ha un únic patrocinador que ha repetit cada any. Ens referim a la Fundació puntCAT, que una vegada més renova el seu valuós suport en aquest important punt de trobada de la Internet catalana.

Enguany, la fundació aprofita el marc de la Catosfera per fer la xerrada 'Com et comuniques a la xarxa? Coses que no són massa legals i que desconeixies (fins ara)' que farà l'advocat especialista en protecció de dades personals, Ramon Arnó. La xerrada anirà orientada als alumnes de secundària que divendres al matí assistiran a la Catosfera.edu.

Recordem que la Fundació puntCAT va ser constituïda l'any 2004 amb l'objectiu de gestionar el registre del nom de domini .cat i, en general, promoure la Societat de la Informació catalanoparlant. Actualment ja són més de 110.000 els dominis .cat actius. Des de l'any 2009, la fundació organitza amb èxit el concurs Webs al punt d'elaboració de llocs web i apps, orientada a alumnes de 5è i 6è de Primàriaa, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior.


 

Organitzador

Col·laboradors

Patrocinadors

Mitjans oficials

Agraïments