Notícies

Ètic i Internet de la mà de #èTIC

#èTIC

Aquest any, la Catosfera reflexionarà sobre ètica i Internet de la mà de #èTIC http://etic.internetsocial.cat en una interessant ponència a càrrec de Salvador Alsius que porta per títol que “L’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a Internet” i que clourà les jornades.

El nostre dia a dia està envoltat i a la vegada influenciat per les tecnologies de la informació i comunicació, les TIC. Cada dos per tres apareixen nous conceptes com Smart Cities, Big Data, privacitat, sensors... que van transformant moltes de les coses que fem habitualment. Aquesta transformació es produeix de manera cada vegada més accelerada i això dificulta una reflexió del que aquests canvis poden comportar a la societat.

La gran influència de les TIC a les nostres vides poques vegades s’acompanya d’un debat pausat i reflexiu del que representa a nivell ètic. El ciutadà surt guanyant amb tota aquesta revolució tecnològica o, pel contrari, té una pèrdua de capacitat de decidir, en definitiva, una pèrdua de llibertat?
 

Organitzador

Col·laboradors

Patrocinadors

Mitjans oficials

Agraïments